Инспирација за подобро здравје


ВИТАЛИС КОМЕРЦ
O нама

ВИТАЛИС КОМЕРЦ ДОО е основан во 1993 година. и преку својата долгогодишна деловна активност од областа на здравството, отсекогаш имал мисија да го подобри квалитетот од сите аспекти на животот преку здравјето на луѓето. Својата мисија Виталис Комерц успешно ја постигнува цели 20 години во земјата и странство, со целосна одговорност кон клиентите и  вработените, но и кон општеството на глобално ниво. Ние сме полноправен член на Стопанската комора на Србија и Регионалната стопанска комора на Ниш. Мисијата на нашата компанија не е само да одговори на потребите на своите клиенти, туку и постојано да се стреми кон повисок и подобар квалитет.

Виталис Комерц доо работи во Србија и другите земји во регионот со најголеми групации и веледрогерии

Имаме сертификат Excellence SME. Нашата компанија успешно ја помина евалуацијата на кредитната компанија Coface,што е основа за добивање на сертификатот. Виталис Комерц поседува најсовремена и најмодерна опрема за производство.Постојаните инвестиции,посветеноста и желбата на најдобар да се спојат начин најсовремената технологија, модерната наука и античките лековити рецепти ни овозможија да го постигнеме најдоброто од црвеното вино и лековитите билки – ВЕНОВИН – најздравиот и најлековитиот еликсир на пазарот, не само во Србија, туку и во  целиот регион и пошироко. Виталис комерц, Благодарение на Веновин го води својот бизнис и во другите соседни земји, во Европа, во Канада и Австралија. Веновин е официјално регистриран во Европската унија и Швајцарија. Виталис Комерц продолжува со својата работа во областа на парафармацијата. Нашата компанија е еден од лидерите на пазарот во Србија и поранешната СФРЈ.

Сите производи се регистрирани во Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија (www.alims.gov.rs) и Швајцарската агенција.