КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Вршиме и достава на територијата на цела Македонија, плаќањето е по преземање (по прием) на адресата која ќе ја наведете.

ТРИ НАЧИНИ КАКО ДА НАРАЧАТЕ:

1. начин – Додавање во корпа

По додавањето во корпа пратете ги упатствата за успешно да можете да го нарачате посакуваниот производ.Ако имате било какви проблеми подетално објанување како функционира овој начин на нарачка можете да го прочитате ОВДЕ.

2. начин- Емаил пошта

На емаил адресата blagoj.popovski@venovin.com можете да пратите порака како посакуваниот производ биде испратен.

3. начин – Телефон

Доколку Ви е комплицирано, наједноставен начин за нарачка е по телефон. Во разговор со нашите оператори ќе ја извршите нарачката на најбрз и најлесен начин. Телефонски броеви за нарачка: 077/433-660, 077/433-666 od 08 – 20 часот.

Како работиме ние?

reete

Вие нарачајте преку нашиот WEB-SHOP.

vbnvgf

Ние ќе Ве контактираме

gtyuhg

Ќе Ви го испратиме пакетот

gfytrtr

Вие ќе платите кога ќе го преземете пакетот