Избор на производ

Кога ќе го пронајдете посакуваниот производ, кликнете Додади во корпа. Кликнете на Погледни во корпа, каде што ќе можете да ги видите сите производи во корпата, да ја промените количината на производи, да отстраните еден или повеќе производи од Вашата корпа . Ако сакате да се вратите и да купите друг производ, вратете се на почетната страница и додадете го производот по желба.

Информации за испорака

Кликнете Продолжи со плаќање за да ја завршите Вашата нарачка. Ако сте нов корисник, треба да креирате сметка со пополнување на следниот формулар. Регистрацијата ќе трае 1-2 минути, по што ќе можете да направите нарачка.

Завршете ја нарачката

За да нарачате, кликнете Нарачка. Со тоа сте ја завршиле нарачката . Очекувајте нашите оператори да Ви се јават за да ја потврдите нарачката.